ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ Π.Ο.Π.Α ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ Π.Ο.Π.Α ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Η Π.Ο.Π.Α, προσκλήθηκε και παρέστη στην παρουσίαση του προγράμματος αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2014, στο Δημαρχείο του Αιγάλεω.

Την Π.Ο.Π.Α εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος Αθ. Δ. Βιλλιώτης, ο Οργανωτικός Γραμματέας Γιωρ. Αραχωβίτης, ο Ταμίας Φίλ. Οικονόμου, το μέλος του Δ.Σ Κων/νος Γκρέκας και ο Νομικός Σύμβουλος Γιωρ. Πρίντεζης.

Σε σύντομη παρέμβασή του, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΠΑ. αναφέρθηκε στην ανάγκη να περιληφθούν στο πρόγραμμα και να δοθεί η ανάλογη έμφαση:

  1. Στην ανάγκη ριζικής αναβάθμισης του τρόπου παραγωγής προπονητών.
  2. Στην δημιουργία ή ορισμό φορέα για την παραγωγή προπονητών.
  3. Στην ανάγκη συμμετοχής των προπονητών στην διαδικασία λήψεως αποφάσεων για τον αθλητισμό.
  4. Στην συνεχή επιμόρφωση των προπονητών, ώστε να είναι πάντοτε ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της επιστήμης τους, για να παρέχουν υψηλού επιπέδου προπονητικά ερεθίσματα στους αθλητές τους με στόχο την υψηλού επιπέδου αγωνιστική παρουσία των Ελλήνων αθλητών.
  5. Στην ανάγκη η παροχή γνώσης για τους προπονητές, να προέρχεται μέσω επιστημονικών ερευνών και από Έλληνες αθλητικούς επιστήμονες αθλητικών ερευνητικών ιδρυμάτων όπως το προβλεπόμενο από τον ισχύοντα αθλητικό νόμο ΕΚΑΕΤ ή οποιοδήποτε άλλο δημιουργηθεί.

ΠΟΠΑ: Ταινάρου 10, Δάφνη, 17237, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα | 2108222949 | 6972391087 | popa.gr