ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΠΑ ΜΕ TRAINERAKADEMIE KOELN

Από αριστερά : ο πρόεδρος της ΠΟΠΑ κ. Αθ.Δ.Βιλλιώτης, ο Διευθυντής της Ακαδημίας Προπονητών της Κολωνίας Δρ. Lutz Nordmann και ο Ταμίας της ΠΟΠΑ κ. Φίλιππος Οικονόμου

Από αριστερά : ο Πρόεδρος της ΠΟΠΑ κ. Αθ.Δ.Βιλλιώτης, ο Διευθυντής της Ακαδημίας Προπονητών της Κολωνίας Δρ. Lutz Nordmann και ο Ταμίας της ΠΟΠΑ κ. Φίλιππος Οικονόμου.


Στο περιθώριο της πανευρωπαϊκής συνάντησης της Κολωνίας, η αντιπροσωπεία της ΠΟΠΑ συναντήθηκε με τον Διευθυντή της παγκοσμίου φήμης Ακαδημίας Προπονητών της Κολωνίας κ. Lutz Nordmann, με τον οποίο συζητήθηκε η ιδέα του Προέδρου της ΠΟΠΑ, επί της οποίας υπήρξε καταρχήν συμφωνία, για την διοργάνωση προπονητικών σεμιναρίων με συνδιοργανωτές την ΠΟΠΑ και την Ακαδημία Προπονητών της Κολωνίας. Τα σεμινάρια θα αφορούν όλα τα αθλήματα, θα πραγματοποιούνται στην Ελλάδα, θα διδάσκουν καθηγητές της Ακαδημίας της Κολωνίας αλλά και Έλληνες αθλητικοί επιστήμονες και το δίπλωμα των σεμιναρίων θα αποτελεί και συγκριτικό πλεονέκτημα για όσους το αποκτήσουν. Το επόμενο διάστημα θα καθοριστούν όλες οι λεπτομέρειες..

ΠΟΠΑ: Ταινάρου 10, Δάφνη, 17237, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα | 2108222949 | 6972391087 | popa.gr